،کاربران گرامی تبیان : ضمن عذرخواهی، به علت طراحی سایت جدید پس از مدت کوتاهی در خدمتتان خواهیم بود       ،کاربران گرامی تبیان : ضمن عذرخواهی، به علت طراحی سایت جدید پس از مدت کوتاهی در خدمتتان خواهیم بود       ،کاربران گرامی تبیان : ضمن عذرخواهی، به علت طراحی سایت جدید پس از مدت کوتاهی در خدمتتان خواهیم بود       ،کاربران گرامی تبیان : ضمن عذرخواهی، به علت طراحی سایت جدید پس از مدت کوتاهی در خدمتتان خواهیم بود            
   ۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير -اِسَّبِت ١٣ ذو القعده ١٤٤١ - Saturday july 2020
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
صفحه اصلی   حوزه مقالات بانوان
 
 
روغن: ۷۵ میلی لیتر
 
یک نکتۀ مهم در آشپزی با مرغ ، تهیه سس آن است. سس مزه‌ای فوق‌العاده به گوشت شما می‌بخشد و مرغ شما را نرم‌تر می‌کند. اما یک نکته که باید به
 
سینه مرغ ۲ عدد
 
خورش مرغ یکی از غذاهای متداول و معروف ایرانی است که بیشتر برای مهمانی ها به همراه زرشک پلو تهیه می شود که با نام زرشک پلو با مرغ شناخته
 
ماکارونی فرم دار دو لیوان
 
تخم مرغ
 
425 گرم لوبیای سیاه پخته شده
 
دو قاشق چایخوری روغن کانولا یا روغن زیتون
 
استفاده از جوش شیرین برای تمیزکردن جواهرات نقره
 
توت فرنگی 100 گرم
 
دستور پخت سمبوسه با نان تست
 
مشاهده اولین صفحه مشاهده صفحه قبلی 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 مشاهده صفحه بعدی مشاهده صفحه آخر
   
آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
 
 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse