مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي -اِلخَميس ٢٠ ربيع الثاني ١٤٣٨ - Thursday january 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  26   بازدید    تاریخ درج مطلب  16/10/1395    
 
 
تست فرانسوی

تخم مرغ 3 عدد  .  شیر 1 لیوان  .  شکر 1 قاشق غذاخوری  .  اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری  .  عسل برای تزیین  .  کره برای سرخ کردن  .  نان تست یا باگت مقدار لازم

طرز تهیه : تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید سپس شیر، شکر، نمک و اسانس وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.

کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط تا داغ شود، نان تست یا باگت برش خورده را داخل مواد بزنید، پس از 10 ثانیه خارج کنید و داخل ماهیتابه بگذارید.

پس از اینکه یک طرف تست طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود، تست اماده را داخل بشقاب قرار دهید و روی آن مقداری عسل بریزید و سرو کنید.

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 99878 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse