مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان -اِسَّبِت ٢٨ صفر ١٤٣٩ - Saturday November 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  180   بازدید    تاریخ درج مطلب  16/10/1395    
 
 
بورانی اسفناج

برای یک برانی معمولی، احتیاج به ماست سفت و اسفناج پخته و خرد شده داریم دقت کنید که اسفناج ها رو بدون این که خرد کنید با مقدر کمی آب بپزید، در واقع باید سعی کنید که بخار پز بشه من به غیر از مواد نام برده بالا، نمک، فلفل سفید، گردو نگینی و کمی سیر له شده هم اضافه کردم

قبل از هر چیز احتیاج به چند برگ ژلاتین احتیاج داریم، اگه ماست شما چکیده باشه، و کاملا سفت، احتیاجی به ژلاتین نیست

ولی اگر احتیاج داشتید، داخل آب سرد ژلاتین ها را قرار بدید، و بعد با مقدار کمی خامه یا شیر گرم مخلوط کنید، خوب که حال شد به برانی اضافه کنید

من برای این ۲ ظرف کوچیک ۳ عدد برگ ژلاتین اضافه کردم

برگ های تقریبا کوچیک اسفناج رو انتخاب کنید، آب رو جوش بیارید، در کنار دست خودتون ظرفی از آب سرد قرار بدید

اسفنج ها رو داخل آب جوش بریزید، و تا ۱۰ بشمارد، بلافاصله بیرون بیارید، و توی آب سرد قرار بدید

ظرفهای مورد نظرتون رو انتخاب کنید و اسفنج ها رو جوری بچینید که دیوارهای داخل و کف ظرفتون رو بپوشانه، و مقداری هم بیرون آویزان بمونه

اگه کف ظرف را نپوشند، مهم نیست، می تونید جداگانه ته ظرف اسفناج بذارید. ولی حتما دیواره را بگیره و کمی هم اضافه باشه.

منبع: سایت ایران اک

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 99876 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse