مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان -اِثَّلاثا ٢ ربيع الاول ١٤٣٩ - Tuesday November 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  143   بازدید    تاریخ درج مطلب  13/10/1395    
 
 
شیرینی کولوراکیا مخصوص ماه رمضان

کره 1/2 فنجان

شورتنینگ یا مارگارین 1/4 فنجان

آرد 3 فنجان

شکر سفید 1/2 فنجان

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ 2 عدد

عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری

دارچین 1 قاشق چایخوری

جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری

شیر 1/2 فنجان

دانه کنجد 3 قاشق

اطلاعات مواد مغذی

142 کالری

7.2 گرم کربوهیدرات

16.9 گرم چربی

2.6 گرم پروتئین

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.

کره و مارگارین را با هم برقی بزنید تا پفکی و نرم شود. شکر، آرد، بیکینگ پودر، 1 عدد تخم مرغ، وانیل، دارچین، جوز هندی و شیر را نیز اضافه و با کفگیر یا لیسک خوب مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن مواد اجازه دهید تا 10 دقیقه مواد به همان شکل باقی بماند سپس با دست خمیر را زیر و رو کنید تا خمیر یکدست شود.

یک تخته آشپزی حاضر کنید و روی آن را آرد بپاشید. هربار اندازه 1 قاشق از خمیر جدا کنید و آن را به شکل ریسمانی فرم دهید. یک کاغذ روغنی روی سینی فر بیندازید و شیرینی را به صورت s شکل روی کاغذ روغنی بچینید. تخم مرغ باقی مانده را با چنگال به همراه 1 قاشق آب هم بزنید. و با قلمو روی شیرینی ها بکشید. سپس دانه های کنجد را روی آن ها بپاشید.

شیرینی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید اما دقت کنید تا نسوزند.

منبع: سایت ایران اک

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 99761 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse