مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ فروردين -اِلخَميس ٢٤ جمادي الثانيه ١٤٣٨ - Thursday March 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  55   بازدید    تاریخ درج مطلب  13/10/1395    
 
 
شیرینی عسل دارچینی با قالب برفی

کره 250 گرم  .  آرد 2 لیوان  .  خاک قند 1 لیوان   .  تخم مرغ 1 عدد

عسل 2 قاشق  .  دارچین 1 قاشق چایخوری  .  قالب مدل برف

طرز تهیه: مخلوط کن را حاضر کنید و 3/4 لیوان خاک قند و کره و آرد را باهم مخلوط کنید تا جایی که مخلوط گلوله گلوله شود. تخم مرغ و عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شیرینی خوب یکدست شود.

خمیر را بردارید و روی تخته آشپزی پوشیده شده با آرد قرار دهید و آن قدر آن را ورز دهید تا خمیری یکدست فراهم شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و آن ها را گرد کنید و داخل پلاستیک بپیچید. خمیر ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

فر را تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیرها را از یخچال بیرون بیاورید و آن ها را با وردنه صاف کنید تا ضخامت خمیر تقریبا 5 میلی متر باشد. از قالب برفی استفاده کنید و شیرینی ها را با قالب ببرید.

کاغذ شیرینی را در سینی فر پهن کنید و شیرینی ها را درون آن قرار دهید. آن ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند. هنگامی که شیرینی ها حاضر شدند، خاک قند باقی مانده و دارچین را باهم مخلوط کنید و روی شیرینی ها بپاشید و آن ها را سرو کنید!

منبع: سایت ایران داک

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 99758 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse