مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان -اِثَّلاثا ٢ ربيع الاول ١٤٣٩ - Tuesday November 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  151   بازدید    تاریخ درج مطلب  13/10/1395    
 
 
شیرینی رولت شکلاتی

آرد 3/4 لیوان  .  تخم مرغ 5 عدد  .  پودر نشاسته 1/8 لیوان  .  شکر 1/2 لیوان  .  پودر کاکائو 1/4 لیوان

قهوه فوری یا نسکافه 1 قاشق چایخوری  .  نمک 1/4 قاشق چایخوری  .  پنیر خامه ای 200 گرم

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  .  شکلات تخته ای 200 گرم  .  خامه 400 گرم

طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، مواد خشک( آرد، پودر نشاسته، بکینگ پودر، نمک، قهوه فوری و پودر کاکائو ) را باهم مخلوط کنید و چند بار الک نمایید.

زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید، سفیده ها را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا بافتی خامه ای پیدا کند( وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد ) ؛ زرده ها و شکر را نیز داخل کاسه دیگری بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

مخلوط مواد خشک را که چند بار الک کرده اید کم کم به مخلوط زرده ها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد باهم ترکیب شوند سپس سفیده های تخم مرغ را کم کم به مایه رولت اضافه کنید ( بصورت دورانی و بسیار آرام و در یک جهت هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد ).

ته قالب کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را کمی چرب کنید سپس مایه رولت را داخل قالب بریزید و خوب پخش کنید و سطح ان را صاف کنید، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 - 10 دقیقه بسته به نوع فر قرار دهید تا بپزد ( دقت کنید بافت رولت زیاده از حد خشک نشود ).

پس از پخت کیک را بهمراه کاغذ روغنی از قالب جدا کنید و به همان صورت داغ و بهمراه کاغذ رول کنید سپس کناری قرار دهید تا رولت خنک شود.

پنیر خامه ای و نصف خامه را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود، پس از اینکه رولت خوب سرد شد از کاغذ جدا کنید سپس مخلوط خامه ای را روی تمام سطح رولت بمالید و مجدد رول کنید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

پس از 1 ساعت رولت را از یخچال خارج کنید، شکلات تخته ای را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود سپس نصف باقی مانده خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مخلوط خامه و شکلات را سریع روی رولت بریزید و رولت را 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود، پس از آماده شدن رولت را برش بزنید و سرو کنید.

منبع: سایت ایران داک

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 99757 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse