مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ جمعه ۵ خرداد -اِجُّمعَة ٢٩ شعبان ١٤٣٨ - Friday May 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  74   بازدید    تاریخ درج مطلب  13/10/1395    
 
 
شیرینی دانمارکی

شیر گرم 2/3 لیوان  .  روغن 1/3 لیوان  .  آرد 3 و نیم لیوان  .  شکر 4 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 2 عدد

کره 200 گرم  .  پودر خمیر مایه 2 قاشق چایخوری  .  نمک 1 قاشق چایخوری  .  اسانس وانیل مقداری

کرم شیرینی برای داخل شیرینی  .  زرده تخم مرغ برای رومال شیرینی  .  شکر و آب برای شیره شیرینی

طرز تهیه :  شیر گرم ( شیر داغی که دست را نسوزاند )، پودر خمیرمایه، نمک، 1 قاشق چایخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری آرد را باهم مخلوط کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا پف کند، پس از 10 دقیقه تخم مرغ ها را به مخلوط خمیر مایه اضافه و مخلوط کنید.

باقی مانده آرد، شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید سپس به مواد دیگر اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید، روغن را نیز در آخر اضافه کنید سپس ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاید که به دست نچسبد، خمیر را داخل کاسه ای که چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید سپس به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد از کاسه خارج کنید، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید، کره نرم شده را روی سطح خمیر پخش کنید و خمیر را لوله کنید سپس با وردنه خمیر را صاف کنید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید، 3 بار دیگر این کار را تکرار کنید ( لوله کنید، صاف کنید و 10 دقیقه استراحت دهید، این کار برای ترد شدن شیرینی میباشد ).

پس از انجام مراحل بالا خمیر شیرینی را با وردنه نازک پهن کنید و بصورت دایره بزرگی اطراف ان را ببرید سپس این دایره با به 8 قسمت مساوی برش بزنید، داخل هر تکه خمیر کمی پودر قند و 1 قاشق غذاخوری کرم مخصوص شیرینی دانمارکی بریزید و همانند شکل شیرینی را بپیچید.

ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید، 30 دقیقه بگذارید خمیرها استراحت کنند سپس 1 زرده تخم مرغ زده شده را روی خمیرها بمالید، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 - 20 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی ها طلایی شود.

در این فاصله که شیرینی ها میپزد شیره را آماده کنید، نصف لیوان شکر را با 1/3 لیوان آب و 1 قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود، شیرینی ها را پس از پخت از فر خارج کنید و با قلمو شیره را روی سطح شیرینی بزنید و پس از این که شیرینی ها خنک شدند سرو کنید.

منبع: سایت ایران داک

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 99756 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse