مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۰ فروردين -اِلخَميس ٢ رجب ١٤٣٨ - Thursday March 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  57   بازدید    تاریخ درج مطلب  13/10/1395    
 
 
شیرینی جاده سنگی

چیپس شکلات تلخ 1 و 1/2 لیوان  .  کره 8 قاشق  .  آرد 1/2 لیوان  .  پودر کاکائو  1/4 لیوان

نمک 1/4 قاشق چایخوری  .  بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  .  تخم مرغ 2 عدد  .  شکر 1/2 لیوان

وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری  .  مارشمالو 1/2 لیوان  .  گردو خرد شده 1 لیوان

طرز تهیه: 3/4 لیوان از چیپس شکلات و کره را در یک کاسه بریزید و به روش بن ماری آن دو را باهم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا آب شوند. سپس کاسه را بردارید و کنار بگذارید.

فر را تا دمای 165 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب شیرینی را با کاغذ شیرینی بپوشانید و کنار بگذارید.

برای تهیه مایه شیرینی آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و در گوشه ای قرار دهید. در یک کاسه بزرگتر تخم مرغها را با شکر و وانیل خوب بهم بزنید تا کملا باهم ترکیب شوند.

 مخلوط آردی و شکلات وکره را در داخل کاسه تخم مرغ بریزید و 1 دقیقه آنها را بهم بزنید. وقتی مواد خوب باهم ترکیب شدند، باقی چیپس های شکلاتی و مارشمالو و گردو را در مایه بریزد و کمی هم بزنید.

قالب را بیاورید و با قاشق از مایه شیرینی روی آن بریزید. شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا خودشان را بگیرند اما سفت نشوند. سپس آنها را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

نکته: به جای مارشمالو و شکلات می توانید از شکلات سنگی هم استفاده کنید.

منبع: سایت ایران داک

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 99753 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse