مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۰ فروردين -اِلخَميس ٢ رجب ١٤٣٨ - Thursday March 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  64   بازدید    تاریخ درج مطلب  12/10/1395    
 
 
غذای کرمانشاهی: خورش خلال بادام

گوشت گوساله:700 گرم‌

بادام خلال شده:100 گرم‌

پیاز: یک عدد متوسط‌

لیمو عمانی: به مقدار دلخواه‌

زرشک سیاه: یک سوم فنخان‌

زعفران و نمک: به میزان دلخواه‌

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق‌

طرز تهیه:

خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس کنید. گوشت را به شکل ریز خرد نمایید. پیازها را هم ریز خرد کرده، در کمی روغن تفت دهید، پس از چند دقیقه گوشت ها را اضافه کرده و چند دقیقه‌ دیگر تفت دهید.

زعفران آب کرده را به این مخلوط اضافه کنید. سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و بگذارید تا گوشت ها و بادام تقریبا بپزند.

یک ربع قبل از اتمام پخت، زرشک ها و رب را با کمی روغن تفت داده و همراه با لیمو عمانی به خورش بیفزایید.

این خورش بومی شهر کرمانشاه است که معمولا در مجالس مهمانی مصرف می‌شود.

منبع: سایت بیتوته

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 99714 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse