سینه مرغ خردشده
۴۵۰ گرم
زنجفیل ریز خردشده
½ ۲ سانتیمتر
سیر له شده
۵ حبه
زردچوبه
½ قاشق چایخوری
نمک
به میزان لازم
پیاز خردشده
۲ عدد متوسط
فلفل سبز خرد شده
۱ عدد
گوجهفرنگی ۴ قاچ
۴ عدد
بادام خردشده
۲ قاشق غذاخوری
روغن یا کره
۴ قاشق غذاخوری
پودر چیلی
½ قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی
۲ قاشق غذاخوری
سبزیجات بخار پز
۱ پیمانه
طرز تهیه
کره یا روغن را داخل یک تابه مناسب میریزیم و آن را روی حرارت ملایم میگذاریم تا گرم شود. پیاز، بادام، فلفل سبز و چیلی را داخل آن میریزیم و آن ها را برای مدت چند دقیقه تفت میدهیم تا بهم بچسبند. آن ها را از داخل روغن برداشته و کنار میگذاریم.
داخل همان روغن داغ، زنجفیل، سیر، زرد چوبه و نمک را میریزیم و سپس مرغها را نیز داخل آن میریزیم و مواد را روی حرارت مخلوط و سرخ میکنیم. گوجههای چهار قاچ را نیز داخل آن ریخته و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه مخلوط و سرخ میکنیم.
حرارت را ملایم کرده و پودر چیلی و ربگوجه را داخل مواد میریزیم و میگذاریم تا مرغها کاملاً بپزد.
مخلوط سبزیجات پخته میتواند هر نوع سبزیجاتی را در بر بگیرد و این به سبزیجات موجود در منزل و علاقه شخصی بستگی دارد. پس از پخته شدن مرغها، سبزیجات آبپز شده را داخل تابه میریزیم و میگذاریم غذا به مدت ۵ دقیقه بجوشد. سپس گاز را خاموش میکنیم. این غذا را داغ و با نان تندوری و یا چاپاتی سرو میکنیم.