مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ دوشنبه ۳۰ مهر -اِلأِثنين ١١ صفر ١٤٤٠ - Monday October 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  68   بازدید    تاریخ درج مطلب  1/1/1397    
 
 
ته چین مرغ ساده
 

مرغ پخته شده تکه شده قدر 4 پیمانه

برنج 3 پیمانه

زعفران حل شده به میزان لازم

تخم مرغ 4 عدد

ماست  1 پیمانه

روغن به میزان لازم

آبلیمو 2 ق غ دلبخواهی

آب مرغ حدود 1/3 پیمانه

مرغتون رو می تونید از هر قسمت که دوست دارید انتخاب کنید.

تکه هاتون نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ باشه.

از آب مرغتون کمی نگه دارید قدر نصف پیمانه تا زمان دم گذاشتن روی برنجتون بدید.

برنجوتن رو آبکش کنید و کناری بگذارید.

تکه های مرغ رو با ماست و قداری از زعفرون و نمک و فلفل مخلوط کنید

توی یه ظرف دیگه تخم مرغ ها رو بشکنید و با نمک و ادویه و زعفران هم بزنید.

بعد برنج رو بهش اضافه کنید

ته تابه یا قابلمه تون رو روغن بریزید و بگذارید داغ بشه. مقدار روغنتون نباید کم باشه. یعنی از حالت معمولی دم گذاشتن برنج باید بیشتر باشه.

حالا نصف برنجتون رو بریزید توی ظرف و صاف و کمی قشرده کنید

مواد مرغیتون رو روش بریزید و سعی کنید که کمی از دور قابلمه فاصله داشته باشه مواد مرغتون

حالا  لایه بعدی برنج رو بریزید.

 روش رو کمی با پشت کف گیر فشرده کنید

می تونید مواد  مرغ رو به دو قسمت و برنج رو به سه قسمت تقسیم کنید و لایه اول برنج و بعد مرغ و باز برنج  باز مرغ و لایه آخر برنج  بدید تا دو ردیف مرغ داشته باشید.

این بستگی به خودتون داره.

من همون اولی رو انجام دادم یعنی مایه مرغ رو وسط برنج دادم و تمام.

من معمولا توی ته چینم از پیاز داغ و زرشک و خلال پسته و بادوم  و... استفاده می کنم. اینو به روش شف طیبه عزیز درست کردم و خوب هم بود.

البته هر کدوم طعم خاص خودش رو داره.

  دوستان خوبم می تونید  تا این مرحله  از کار رو انجام بدید ولی برنجتون رو دم نگذارید. بلکه زیرش رو خاموش کنید  و کناری بگذاریدو یکی دو ساعت مونده به زمان سرو بگذارید دم.  اون آب مرغه رو هم روش بدید.

 هر زمان که  با تکون قابلمه احساس کردید که ته چینتون کاملا از ته ظرف جدا می شه و تکون می خوره آماده ست.

اگه احیانا 1 درصد احساس کردید که تهش آماده ست و طلایی شده ولی جدا نمی شه بهش یه شک بدید. سینک رو پر آب سرد کنید و تهش رو داخل آب بزنید.

 

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 116615 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse