مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ چهارشنبه ۳۱ مرداد -اِلأَربِعا ١٠ ذو الحجه ١٤٣٩ - Wednesday August 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  29   بازدید    تاریخ درج مطلب  1/1/1397    
 
 
پای پنیر و تخم مرغ

آرد     

۲ پیمانه

شکر  

¼ پیمانه

بیکینگ پودر   

½ قاشق چایخوری

نمک   

¼ قاشق چایخوری

کره(قطعه قطعه شده)        

½ پیمانه

تخم‌مرغ زده‌شده      

۲ عدد بزرگ

پنیر ریکوتا      

۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ درشت        

۳ عدد

پنیر پارمزان رنده‌شده

¼ پیمانه

پنیر موتزارلا    

۱۰۰ گرم

کالباس خردشده      

۱۰۰ گرم

جعفری تازه ساتوری‌شده     

۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه    

½ قاشق چایخوری

تخم‌مرغ زده‌شده برای براق کردن    

۱عدد

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. برای درست‌کردن خمیر و پوسته این غذا به این صورت عمل می‌کنیم: در یک ظرف مناسب، آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را می‌ریزیم و آن ها را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس کره خرد‌شده را به آن ها می‌افزاییم و با درجه pulse همزن برقی می‌زنیم تا مخلوط شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم و با درجه معمولی همزن ۱ دقیقه می‌زنیم تا خمیر مناسبی بدست آید. سپس روی یک سطح مناسب کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را ۳ تا ۵ دقیقه ورز می‌دهیم.

تهیه مواد داخل غذا: در یک کاسه بزرگ، پنیر ریکوتا(می‌توان از پنیر گودا هم استفاده کرد)، تخم‌مرغ‌ها، پنیر پارمژان، پنیر موزارلا، کالباس، جعفری و نمک و فلفل را می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم.

خمیر را به دو قسمت نا مساوی تقسیم می‌کنیم. خمیر بزرگتر را با وردنه باز می‌کنیم و آن را داخل ظرف پای می‌اندازیم و دور آن را مرتب می‌کنیم. مقداری از دور آن باید بیرون بزند که در آخر بتوان آن را با لایه روی غذا بهم وصل نمود. مواد داخل غذا را روی آن می‌ریزیم. آن را کنار می‌گذاریم.

بخش کوچکتر خمیر را به صورت مربع ۲۲ ۲۲× سانتیمتری باز می‌کنیم و آن را به صورت نوارهای یک و نیم سانتیمتری می‌بریم. نوارها را به صورت حصیری می‌پیچیم (مانند شکل) و آن را روی کیک می‌گذاریم و لایه‌های زیر و روی خمیری را کاملاً بهم وصل می‌کنیم به طوری که هیچ سوراخی در اطراف آن باقی نماند. تخم‌مرغ زده‌شده را با قلم مو، روی آن می‌مالیم تا روی پای براق و جذاب ‌تر شود. سپس به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا مواد کاملاً بپزد. قبل از سرو کردن می‌گذاریم تا کاملاً خنک شود.

 

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 116609 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse