مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ جمعه ۲۳ آذر -اِجُّمعَة ٥ ربيع الثاني ١٤٤٠ - Friday December 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  123   بازدید    تاریخ درج مطلب  1/1/1397    
 
 
املت پیتزای مرغ و گوجه فرنگی

فیله گوجه فرنگی 3 عدد

مرغ آبپز شده 1 پیمانه

پنیر پیتزا 100 گرم

تخم مرغ 4 عدد

آب یا شیر 3 قاشق غذا خوری

نمک فلفل  و پودر سیرو آویشن

کمی روغن.

خوب نابه مون رو می گذاریم روی حرارت و کمی توش روغن می ریزیم.

فیله ها رو اضافه کرده و کمی که گذشت مرغها رو می ریزیم و نمک و ادویهاش رو میزنیم.

توی یه کاسه تخم مرغ ها رو همراه مقدار آب یا شیر داده شده با چنگال زده و نمک و ففل و .. می زنیم و میریزیم روی مواد توی تابه.

صاف و یکدستش می کنیم

و کمی که خودش رو گرفت پنیر رو اضافه می کنیم.و در می گذاریم تا پنیر آب بشه.

همونطور که در مورد تمامیه املت پیتزاها قبلا هم گقتم می تونید توی فر- ماکروفر بگذارید تا روش طلایی بشه یا با تورچ روش رو طلایی کنید یا اینکه همونطور مصرف کنید.

 

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 116602 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse