مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۸ خرداد -اِثَّلاثا ١٤ شوال ١٤٤٠ - Tuesday June 2019
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  230   بازدید    تاریخ درج مطلب  1/1/1397    
 
 
خورش هویج

پیاز سرخ شده: 2 تا 3 قاشق غذا خوری
گوشت گوساله یا مرغ: 750 گرم
آلوی خشک: 250 گرم
هویج: 1 کیلو گرم
روغن: 150 گرم
نمک: به میزان کافی
شکر: 1 تا 2 قاشق غذا خوری


زعفران ساییده: 1 تا 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه خورش هویج
برای تهیه خورش هویج ابتدا گوشت گوساله یا گوشت سینه مرغ را به اندازه گوشت خورشت قیمه خرد می کنیم، سپس گوشت را می شوییم و با پیاز در روغن تفت می دهیم تا رنگ گوشت تیره شود.
بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد دو تا سه لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد. هویج ها را می شوییم و پوست می گیریم ، سپس بصورت خلالی خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن هویج ها آنها را کنار می گذاریم.
آلوها را می شوییم و به همراه هویج های سرخ شده به گوشتمان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم هویج ها و آلوها با آب گوشت یا مرغ خوی بپزند.
زعفران را در مقدار کمی آب جوش حل می کنیم و با مقدار کمی نمک و شکر داخل خورش هویج می ریزیم و اجازه می دهیم روی خورش کاملاً روغن بیندازد. در صورتی که بخواهیم خورشت هویج ترش مزه شود از کمی آبلیمو استفاده می کنیم.
در کنار این خورش خوشمزه می توانید مقداری سیب زمینی به صورت خلالی خرد کنید و سرخ کنید تا طعم خوشمزه تری را تجربه کنید.

 

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 115520 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse