مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ جمعه ۲۳ آذر -اِجُّمعَة ٥ ربيع الثاني ١٤٤٠ - Friday December 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  129   بازدید    تاریخ درج مطلب  1/1/1397    
 
 
خورش انار

گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
دانه انار نصف پیمانه
مغز گردو ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
رب انار
۱ پیمانه
گلپر ۲ قاشق مرباخوری


آبغوره ۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سبزی ۲ پیمانه
طرز تهیه خورش انار
با آموزش طرز تهیه خورش انار از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه خورش انار خوشمزه ابتدا باید گوشت را به صورت قیمه‌ای خرد کنید و تمیز بشورید. سپس پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید و بعد از اینکه پیاز نرم و طلایی شد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ بدهد.
مطالب پیشنهادی



پیشنهاد توسط

برند سوئدی Tally Weijl مخصوص خانم‌ها

انواع پاوربانک تا ۶۰٪ تخفیف -همین حالا بخرید!

بهترین مدل‌های تابستان امسال از برندH&M

اولین حضور رسمی عروس جدید خاندان سلطنتی انگلیس +تصاویر

مغزگردو را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا گردو به روغن بیفتد بعد دانه انار و رب انار را اضافه کنید و مقداری آب روی مواد بریزید. سبزی ها را ساطوری کنید و در روغن کمی سرخ کنید. و آن ها را با گردو مخلوط کنید.
سپس گلپر، نمک، فلفل و آبغوره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. غذا به روغن که افتاد این خورش انار آماده است. این خورش با برنج بسیار خوشمزه می‌شود، همچنین می‌توانید از سیب‌زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید.
توجه داشته باشید که سبزی این خورش از تره، جعفری، گشنیز و شوید تشکیل شده است. این خورش یک خورش مناسبتی است و بیشتر در شب یلدا که بلندترین شب سال است تهیه و سرو می شود.


خورش انار با مرغ
مواد لازم مقدار مواد
بادمجان بزرگ ۱ عدد
ران مرغ ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
دانه انار ۱ پیمانه
آب مرغ ۲ پیمانه
زعفران دم کرده به میزان کافی
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
لیموی پرورده ۱ عدد
آرد به میزان کافی
طرز تهیه خورش انار و بادمجان با مرغ
با آموزش طرز تهیه خورش انار با مرغ از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه این خورشت خوشمزه ابتدا سبزیجات مصرفی رو آماده کنید. بادمجان رو ضخیم ببرید تا له نشه .بادمجان رو سرخ کنید .
ولی زیاد هم لازم نیست له بشه، کمی که نرم شد کافی هست. به آرد نمک و فلفل فراون بزنید و مرغ رو به اون آغشته کنید. بادمجان ها رو به ظرف هدف منتقل کنید و توی همون ظرف مرغ رو سرخ کنید. زیاد تابه رو شلوغ نکنید، این کار رو من در دو نوبت انجام دادم . تابه باید حسابی داغ باشه
مرغ ها رو هم به ظرف هدف منتقل کنید و توی همون تابه ، سیر و پیاز رو اضافه کنید. رب گوجه رو هم تفتی بدید.کمی گوجه خشک در روغن هم اگه دوست داشتید اضافه کند. این یکی از کلیدهای موفقیت یه خورش بادمجون خوبه.
آب مرغ(یا آب معمولی) رو هم اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و بذارید به جوش بیاد. به ظرف هدف منتقل کنید کمی از انارها(دو قاشق) به همراه لیموها و کمی زعفران اضافه کنید . انار رو اگه از الان بپزید بد رنگ می شه .
در ظرف رو ببندید و روی حرارت فوق ملایم سی تا چهل دقیقه بپزید وقتی مرغ پخت در ظرف رو باز کنید. انار رو اضافه کنید، حرارت رو زیاد کنید و پنج شش دقیقه صبر کنید تا آب خورش غلیظ بشه.

 

 

 

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 115519 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse