مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت -اِلأِثنين ٦ رمضان ١٤٣٩ - Monday May 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  14   بازدید    تاریخ درج مطلب  29/12/1396    
 
 
لوبیای سبز با پوست پرتقال

-450 گرم لوبیا سبز
-یک عدد پرتقال
-دو قاشق چایخوری لوبیای سیاه خرد شده
-یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
-یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
-دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
-یک قاشق چایخوری سرکه
-دو قاشق چایخوری سس سویا
-¼ قاشق چایخوری روغن کنجد
-نصف قاشق چایخوری سس چیلی
طرز تهیه:
1.لوبیاهای سبز را در آب و نمک به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشانید. سپس آنها را آبکش کنید.
2.پوست پرتقال را رنده کنید. بقیه پرتقال را نیز آب‌گیری کنید و کنار بگذارید. پیازچه، سیر، لوبیای سیاه خرد شده و زنجبیل را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید.
3.سرکه، سس سویا، روغن کنجد و دو قاشق غذاخوری آب پرتقال رادر کاسه ای دیگر با هم مخلوط کنید. اگر سس چیلی استفاده می کنید، آن را به مایعات اضافه کنید. اگر هم فلفل تازه استفاده می کنید، آن را داخل مخلوط پیازچه بریزید.
4.دو قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه عمیق روی حرارت زیاد داغ کنید. لوبیاهای سبز را در آن تفت دهید تا تاول بزند. مخلوط پیازچه را اضافه کنید و چند دقیقه آنها را تفت دهید تا همه برشته شوند. یک قاشق غذاخوری پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
5.در این مرحله، مخلوط سرکه را اضافه کنید و تا زمانی که آب مواد کشیده و خشک شود، آن ها را روی حرارت تقریبا زیاد تفت دهید.

 

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 114694 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse