مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ شنبه ۳۰ تير -اِسَّبِت ٨ ذو القعده ١٤٣٩ - Saturday july 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  58   بازدید    تاریخ درج مطلب  29/12/1396    
 
 
طرز تهیه کاستر دارچینی(دسر خوشمزه)

مواد اولیه :
برای 4 نفر
خامه600 میلی لیتر
شیر 1/4 پیمانه یا 60 میلی لیتر
چوب دارچین (نصف شود)3 عدد
پوست لیمو ترش3 تکه
زرده تخم مرغ5 عدد
تخم مرغ 1 عدد
پودر شکر1/3 پیمانه یا 75 گرم
پودر دارچین1/4 قاشق چایخوری
پودر قند1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای1/2 و 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا خامه ، شیر ، چوب دارچین و پوست لیمو را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا زمانیکه مخلوط فقط به زمان جوش برسد .توجه داشته باشدی مواد نباید بجوشند همین که حبابهای ریز در اطراف ظرف دیده شوند کافیست.
قابلمه را از روی حرارت بردارید 5 دقیقه صبر کنید و سپس آنرا داخل یک پارچ صاف کنید چوب دارچین و پوست لیمو را دور بریزید.
زرده های تخم مرغ ، تخم مرغ و پودر شکر را داخل کاسه ای با همزن هم بزنید تا زمانیکه مخلوط غلیظ شود آن گاه مخلوط خامه ای داغ را به تدریج به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
حالا 6 قالب نسوز هر یک به گنجایش 1/2 پیمانه معادل 125 میلی لیتر را داخل یک ظرف پخت قرار دهید مخلوط کاستر را بین این قالب ها تقسیم کنید . داخل ظرف پخت به میزانی آب جوش بریزید که آب تا نیمه قالب های کاستر بالا بیاید سپس آنرا به مدت 35 دقیقه و یا تا وقتی که کاستر بسته می شود درون فر با دمای نسبتا پایین قرار دهید.
سپس قالب ها را از داخل آب خارج کنید و بگذارید خنک شود روی آن ها را بپوشانید و به مدت 3 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید
پودر دارچین ، پودر قند و شکر قهوه ای را از یک الک ریز رد کنید سپس از این مخلوط به طور یکنواخت روی قالب ها بپاشید آن گاه روی قالب ها را بپوشانید و مجددا به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد از آن روی کاستر ها کمی آب اسپری کنید و حدود 2 دقیقه و یا تا وقتی که روی آن ها کاراملی(شکر سوخته ) شود تحت حرارت خیلی بالای گریل قرار دهید در آخر دوباره آن ها را حدود 10 دقیقه شاید کمی بیشتر داخل یخچال بگذارید تا رویشان بسته شود .
نکات:
1)در صورت تمایل 2قاشق از شیر را برداشته و دو قاشق گلاب به مواد اضافه کنید.
2)بهتر است خامه را کمی با شیر رقیق کرده و بعد استفاده کنید.
3)اگر شکر قهوه ای در دسترس نبود از مخلوط شکر به همراه مقدار کمی پودر کاکائو استفاده کرده یا شکر سفید را جایگزین کنید.
منبع: سایت بیتوته

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 114685 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse