مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت -اِلأِثنين ٦ رمضان ١٤٣٩ - Monday May 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  15   بازدید    تاریخ درج مطلب  29/12/1396    
 
 
طرز تهیه ته چین ساده

برنج 2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
ماست چکیده 4 قاشق غذاخوری
زعفران به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه


روغن 3 قاشق غذاخوری
زرشک، خلال پسته و بادام برای تزئین(اختیاری)
ته چین ساده یا ته دیگ ته چین با همان روشی تهیه می شود که ته چین مرغ یا ته چین های دیگری مثل ته چین بادمجان و قارچ را درست می کنیم، فقط این بار مواد وسط برنج ریخته نمی شوند. ته چین ساده را می توانید با زرشک خلال پسته تزیین کنید.
برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی کنید( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت می فشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
در ظرفی تخم مرغ ، ماست چکیده و روغن را با یکدیگر مخلوط می کنیم. زعفران را از قبل با مقدار کمی آب دم کنید و زعفران دم کرده را به ترکیب اضافه کنید.سپس برنج آبکش شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمام برنج به مایه آغشته شود. با کمی نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. ترکیب را در قابلمه ای که می خواهید ته چین را در آن بپزید بریزید و با پشت قاشق یا کفگیر آن را خوب فشار دهید تا متراکم شود. دقت داشته باشید که سطح ته چین صاف و یکنواخت باشد و خوب فشرده شده باشد.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که صدای جلز و ولز روغن به گوش رسید حرارت را کم کنید و اجازه دهید ته چین ساده به مدت 1 ساعت به آرامی بپزد. پس ازین مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید کمی خنک شود تا ته چین راحتتر جدا شود. سپس قابلمه را برگردانید و به دلخواه با کمی زرشک تفت داده شده، خلال پسته یا بادام تزیین کنید و نوش جان کنید. می توانید این ته چین خوشمزه و زعفرانی را بدون تزیین نیز سرو کنید.
نکته: پخت ته چین آنقدرها هم سخت نیست و با یاد گرفتن فوت و فن های پخت ته چین می توانید ته چینی فوق العاده و مجلسی داشته باشید. این دستور پخت ته چین ساده زعفرانی است. می توانید با اضافه کردن مواد مختلف ته چین های متفاوتی داشته باشید. مانند ته چین مرغ، ته چین بادمجان و قارچ، ته چین گوشت و بادمجان، ته چین قالبی، ... داشته باشید.
منبع: سایت بیتوته

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 114682 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse