مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۲ آذر -اِلخَميس ٤ ربيع الثاني ١٤٤٠ - Thursday December 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  103   بازدید    تاریخ درج مطلب  29/12/1396    
 
 
برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی

-425 گرم لوبیای سیاه پخته شده
-نصف پیمانه ذرت
-یک پیمانه چیپس ذرت، کاملا خرد شود (نصف پیمانه)
-نصف پیمانه برنج قهوه ای
-¼ پیمانه پیاز قرمز خرد شده
-¼ پیمانه سس سالسا
-زیره سبز
-نصف تا یک قاشق چایخوری فلفل چیلی
-یک حبه سیر، رنده شده
-یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
-کلم برگ خرد شده
-4 عدد نان همبرگر
-سس فلفل
-خامه ترش
-برگ های گشنیز
-تکه های آووکادو
طرز تهیه
1.نیمی از لوبیا را پوره کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید. لوبیای باقی مانده، ذرت، چیپس ذرت، برنج قهوه ای، پیاز، ¼ پیمانه سس سالسا، فلفل چیلی، زیره سبز و سیر را اضافه کنید.
2.مواد را با هم خوب مخلوط و آنها رابا اندازه گلوله های کوچک 9 سانتی متری در بیاورید. آنها را داخل سینی بچینید، روی آن را بپوشانید و یک ساعت پیش از پخت استراحت دهید.
3.گلوله را کف دست صاف کنید. دو طرف آن را روغن زیتون بمالید. در تابه سرخ یا روی زغال کباب کنید تا کاملا سرخ شود.
4.کلم های رنده شده را داخل نان همبرگر قرار دهید، برگر را روی آن بگذارید و روی آن سالسا (یا سس فلفل)، خامه ترش، گشنیز، پنیر و آووکادو قرار دهید.
ارزش غذایی
-کالری: 362
-چربی: 17 گرم
-کلسترول: 6 میلی گرم
-چربی اشباع شده: 3 گرم
-کربوهیدرات: 46 گرم
-چربی اشباع نشده: 6 گرم
-فیبر: 9 گرم
-قند: 3 گرم
-پروتئین: 36 گرم
-ویتامین A: 340 میلی گرم
-ویتامین C: 11 میلی گرم
-سدیم: 600 میلی گرم
-پتاسیم: 529 میلی گرم
-کلسیم: 232 میلی گرم
-آهن: 3 گرم

 

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 114654 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse