مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۸ چهارشنبه ۴ ارديبهشت -اِلأَربِعا ١٨ شعبان ١٤٤٠ - Wednesday April 2019
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  347   بازدید    تاریخ درج مطلب  24/12/1396    
 
 
اموزش مرحله به مرحله کیک شنی همراه نکات مهم

ماست خامه ایی     ۲/۳ پیمانه

روغن مایع            ۲/۳ پیمانه

 شکر     ۲/۳ پیمانه

 تخم مرغ              ۳ عدد

وانیل      ۱/۴ قاشق چایخوری

آرد سفید ۱ و ۱/۴ پیمانه

بکینگ پودر         ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

مواد لازم برای رویه کیک شنی :

 شیر عسلی           ۱/۴ قوطی

پودر نارگیل         ۱/۲ پیمانه

دستور پخت کیک شنی :

ماست خامه ای، روغن مایع، شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی مدت پنج دقیقه همزده تا یکنواخت شود.

آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده ایم، به مواد کیک شنی اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم.

مایه کیک شنی را در سینی فر یا قالب به ابعاد نوزده در بیست و هشت سانت ارتفاع که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم می ریزیم.

قالب را در فر گرم ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه یا تا وقتی خلال چوبی تمیز از کیک بیرون بیاید می پزیم.

کمی شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود. که البته این مدت بستگی به فرهای مختلف دارد.

طرز تهیه مواد رویه کیک شنی :

بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم شیر عسلی را روی سطح کیک می مالیم.

سپس پودر نارگیل بو داده (بدون روغن تفت می دهیم) را روی سطح کیک می ریزیم و بعداز خنک شدن برش می زنیم.

نکات مهم در پخت کیک

دلایل مختلف پف نکردن کیک:

- اگر هنگام مخلوط کردن مواد، ترتیب افزودن آنها رعایت نشده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

- اگر کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

- اگر بیکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه شده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

- اگر میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

- اگر اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

- اگر فاصله زمانی مخلوط کیک آماده شده، و زمان قراردان آن در فر زیاد شود، کیک خوب پف نمی کند.

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 114141 -1 -1

آموزشی
پژوهشی
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse