مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۶ مهر -اِلخَميس ٧ صفر ١٤٤٠ - Thursday October 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  239   بازدید    تاریخ درج مطلب  26/12/1396    
 
 
طرز تهیه معجون

مصرف دسر در مهمانی ها و بعد از غذا و میان وعده بسیار رایج است و همه ی ما همیشه بدنبال یادگیری و تهیه یک دسر خوشمزه و ساده می گردیم تا با آن بتوانیم از عزیزانمان پذیرایی کنیم

خیلی کم پیش می آید که دسرها از مواد مفید و مغذی تهیه شوند ، اکثر آن ها از مواد چاق کننده و دارای قند بالا تهیه  می شوند که البته از آنجایی که دسر را به مقدار کم سرو میکنند مصرف آن برای بدن مضر نیست اما از میان آن ها دسرهایی هم پیدا میشوند که در ترکیب آنها مواد مغذی و پرکالری بکار رفته باشد یکی از آن ها معجون میباشد که علاوه بر داشتن طعم فوق العاده خوشمزه از مواد پرکالری و مفید تشکیل شده است و با مذاق ما ایرانی ها هم سازگاری زیادی دارد

البته تهیه آن ممکن است نسبت به دسرهای دیگر کمی زمان بر تر باشد و به مواد اولیه ی بیشتری نیز نیاز داشته باشد اما طعم عالی آن و توانش در تامین انرژی بدن به زحمت و هزینه اش می ارزد

معجون ویتامینه

انواع مختلفی معجون داریم که در طرز تهیه و مواد اولیه با هم متفاوت هستند اما اگر می خواهید یک معجون سالم و مغذی نوش جان کنید بهتر است که در آن از هیچ گونه قند مصنوعی و مواد حاوی چربی استفاده نفرمایید

در این مطلب سعی داریم طرز تهیه معجون را با سالم ترین و مفید ترین مواد اولیه و طعم فوق العاده عالی به شما عزیزان آموزش دهیم امیدواریم که مورد توجهتان قرار گیرد

موادی که برای تهیه معجون نیاز دارید شامل یک لیوان شیر سرد ، سیصد گرم بستنی  ، یک قاشق گردو خرد شده ، یک قاشق پودر نارگیل ، یک قاشق کنجد بوداده ، یک چهارم قاشق دارچین ، دو قاشق خامه ، یک قاشق فندوق آسیاب شده ، صد گرم خرما بدون پووست  ، دو عدد موز ، یک قاشق عسل

تهیه ی این معجون پس از آماده سازی مراحل اولیه بسیار ساده است و فقط شاید مواد اولیه و آسیاب کردنشان کمی زمان ببرد

البته می توانید مغزها را از قبل پودر نکنید و در این مرحله به همراه دیگر مواد داخل میکسر پودر کنید

تمامی مواد را باید داخل میکسر بریزید و به مدت چند دقیقه مخلوط بفرمایید تا تمامی مواد در هم حل شوند

سپس مایع را داخل لیوان بریزید و روی آن را با حلقه های موز ، کمپوت آناناس ، مغزهای مختلف و پودر نارگیل تزیین بفرمایید.

در تهیه معجون استفاده از مواد مختلف مانند دارچین و خرما و مغزها کاملا سلیقه ایست مواد اصلی آن بستنی و شیر و موز و مغزها هستند و انتخاب مغزها سلیقه ایست

همچنین ممکن است کسی طعم دارچین را دوست نداشته باشد و یا وجود پودر نارگیل برایشان خوشایند نباشد در این صورت می توانید آن ها را حذف کنید اما باز هم تاکید میکنیم که از شیرین کننده های طبیعی استفاده بفرمایید و به هیچ عنوان برای شیرین کردن معجون از شکر استفاده نکنید

استفاده از میوه های مختلف هم برای بسیاری خوشایند است و ترجیح میدهند در معجونشان از انواع میوه ها هم استفاده کنند تا معجون خوش طعم تر و مقوی تری تهیه کنند اما در این مورد باید توجه کنید که میوه هارا بگونه ای انتخاب کنید که طعمشان باهم هماهنگی داشته باشد و به هیچ عنوان از میوه های ترش استفاده نکنید چون مزه اش با بستنی و موز تضاد دارد

بهترین میوه هایی که میتوانید استفاده کنید انجیر و توت فرنگی و آناناس است که هر کدام به تنهایی در معجون و یا حتی در کنار هم بسیار خوش مزه هستند

هم چنین میتوانید با طعم دهنده های مختلف مثل شکلات و نسکافه و... معجون را در طعم های مختلف تهیه و نوش جان کنید.

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 114088 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse