مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ چهارشنبه ۳۰ آبان -اِلأَربِعا ١٢ ربيع الاول ١٤٤٠ - Wednesday November 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  175   بازدید    تاریخ درج مطلب  27/10/1396    
 
 
لازانیا قیفی

سینه مرغ پخته شده / 1 عدد(نصف سینه )
زردچوبه / 1 قاشق چایخوری برای مرغ - 1 قاشق غذاخوری برای خمیر لازانیا
نمك / به میزان لازم
پیاز متوسط / 1 عدد
روغن مایع / 2 قاشق غذاخوری
خمیر لازانیای گرد / 1 بسته
فلفل دلمه ای / 1 عدد كوچك
قارچ / 250 گرم
كنسرو ذرت / 3 قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا / 1 بسته
سس مایونز / 1 قاشق غذاخوری
كره / برای چرب كردن كف ظرف
شیر / یك لیوان
طرز تهیه :
پیاز را با یك قاشق چایخوری زردچوبه و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع كمی تفت دهید و سپس مرغ را اضافه كنید و بعد كمی تفت داده در قابلمه را بگذارید تا بپزد(45 دقیقه ) در انتهای پخت نمك را به آن بیافزایید - پس از پخت مرغ را ریش ریش كرده - قارچ و فلفل دلمه را خرد كرده و با كنسرو ذرت مخلوط میكنیم - یعنی مخلوطی از (مرغ ریش شده - فلفل دلمه نگینی خرد شده - قارچ نگینی خردشده - ذرت و كمی پنیر پارمزان ) داریم.
یك بسته لازانیای گرد نیاز داریم .
قابلمه بزرگتری را پر از آب كرده و كمی نمك، روغن و یك قاشق غذاخوری زردچوبه به آن اضافه میكنیم و منتظر میشویم تا جوش آید.
سپس لازانیاها را تك تك به آب اضافه میكنیم و به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط می پزیم (‌در قابلمه را نگذارید )
سپس قابلمه حاوی لازانیا را داخل سینك ظرفشوئی گذاشته و آب سرد را با فشار كم درون آن باز می كنیم ، تا زمانی كه آب داخل ظرف كاملاً سرد شود.
سپس خمیرها را یكی یكی بیرون آورده و روی دستمال تمیزی پهن میكنیم و بعد خمیر را از وسط برش میزنیم.
روی خمیر برش خورده كمی مایونز می مالیم و سپس خمیر را با دست حالت قیف درست میكنیم.
داخل قیف را با مخلوط گوشت و سبزیجاتی كه قبلا آماده كرده ایم پر میكنیم.
روی مواد را كمی پنیر رنده شده و پودر آویشن می پاشیم.
و قیف ها را داخل ظرفی كه با كره سرد چرب كرده ایم می چینیم .(بهتر است ظرف گرد باشد ).
یك لیوان شیر را روی تمام قیف ها می ریزیم و سپس پنیر موتزارلا را به شكل دلخواه روی آن می پاشیم(بهتر است پنیر تمام سطح قیف ها را نپوشاند تا شكل اصلی نمایان تر باشد )
لازانیا را به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید.(فر باید از قبل گرم شده باشد)
می توانید پس از پخت روی لازانیا را با سس كچاب(گوجه فرنگی ) تزیین كنید.
همانطور كه می بینید با وجود اینكه روی تمام لازانیا با پنیر پوشانده نشده ولی كاملاً لطیف و خوشمزه است و دلیل استفاده از شیر در این لازانیا برای جلوگیری از خشك شدن آن است.
منبع: سایت بیتوته

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 113037 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse