مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ چهارشنبه ۳۰ آبان -اِلأَربِعا ١٢ ربيع الاول ١٤٤٠ - Wednesday November 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  125   بازدید    تاریخ درج مطلب  26/10/1396    
 
 
ترشی ذرت

پیاز متوسط یک عدد
خیار یک عدد
فلفل یک عدد
گوجه‌ فرنگی دو عدد
سرکه سیب دو پیمانه
ذرت دو پیمانه


آب نصف پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
خردل یک قاشق چایخوری
آرد ذرت یک قاشق سوپخوری
گلپر یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه ترشی ذرت :
ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خرد کرده و گوجه ‌فرنگی را رنده کنید و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید. سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه‌ ها را افزوده و در یک قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود 40 دقیقه آرام بجوشانید. سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

نکته برای تهیه ترشی ذرت :
می توانید ذرت ها را مانند تصویر خرد کنید و هم می توانید آن ها را دانه دانه کنید.

منبع: سایت بیتوته

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 112728 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse