مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ دوشنبه ۲ مهر -اِلأِثنين ١٣ محرم ١٤٤٠ - Monday September 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  130   بازدید    تاریخ درج مطلب  27/9/1396    
 
 
نحوه پخت کیک راه‌ راه

 آرد

سه پیمانه

 بکینگ پودر

 دو قاشق چای‌خوری

 نمک

نصف قاشق چای‌خوری

 شکر نرم

دو و نیم پیمانه

پودر کاکائو با کیفیت خوب

نصف پیمانه

هل پودرشده

دو حبه

آب

شش قاشق غذاخوری

* کره مخصوص کیک‌پزی

یک و نیم پیمانه

عصاره وانیل

یک و نیم قاشق چای‌خوری

تخم مرغ بزرگ

پنج عدد

شیر

نصف پیمانه


 خامه

دو سوم پیمانه

 شکلات تلخ

۱۷۰ گرم 


طرز تهیه:

ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و کنار گذاشته شوند.  در یک کاسه بزرگ دیگر، نصف پیمانه شکر، پودر کاکائو و آب را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی آنقدر می‌زنیم تا مواد یکدست شوند.

 

کره آب‌شده و شکر را در ظرف گودی با همزن می‌زنیم. از درجه متوسط تا زیاد را آرام آرام امتحان می‌کنیم و تا حدود یک دقیقه هم می‌زنیم. بعد از این زمان، وانیل و پودر هل را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.تا مواد یکدستی آماده شود.

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم و بعد از هر کدام، آنقدر با همزن یا دستگاه هم می‌زنیم تا مایع کاملا نرم و روان و پف‌آلود شود.

حالا باید سرعت هم‌زن را به پایین‌ترین حد برسانیم و ترکیب آردی را که الک کرده‌ بودیم، آرام اضافه کنیم. بهتر است آرد را در سه نوبت بریزیم و هم بزنیم تا گلوله نشود. بین هر نوبت شیر را هم با تقسیم‌بندی عادلانه اضافه می‌کنیم تا زمانی که هر دو با هم تمام شوند.

ظرف دومی را یادتان هست؟ همان که کاکائو با چند چیز حل شده بود؟ باید حدود دو پیمانه از این خمیری که زده شده، به آن ظرف کاکائو که کنار گذاشته بودیم، اضافه کنیم و هم بزنیم. 

حالا دو نوع مخلوط داریم: شکلاتی و وانیلی

خمیرها کمی چسبنده هستند و باید با حوصله یک در میان از هر کدام یک قاشق برداریم و در ظرفی که قبلا چرب شده و کمی آرد در آن پاشیده‌ایم، بریزیم. یک قاشق از مخلوط وانیلی و بعد یک قاشق از مخلوط شکلاتی.

نحوه ریختن کیک گورخری در قالب


آخرین قاشق را که ریختیم، قالب را تکانی می‌دهیم و در فر می‌گذاریم. لازم نیست مخلوط را در قالب حلقه‌ای یا کیک‌مان هم بزنیم. خودش در اثر حرارت شکل می‌گیرد و همان گورخر زیبا و خوش‌رنگ می‌شود

از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت ممکن است زمان پخت این کیک باشد. در ۱۸۰ درجه سانتیگراد. تاز زمانی که وسط کیک خیلی تمیز و پاکیزه خودش را بگیرد و وقتی با خلال دندان وسط کیک می‌زنیم، چیزی به خلال نچسبد. 

این میزان درجه و زمان برای یک قالب متوسط گرد مخصوص این کیک است. باید مراقب میزان گودی و شرایط ظرف‌تان باشید و کیک را در این مدت زمانی مدام چک کنید.

کیک باید حدود یک ربع، بیرون بماند تا خنک شود.


آماده کردن لعاب روی کیک

شکلات و خامه را در یک ظرف نچسب روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا ذوب شود. وقتی ذوب شد آن را از روی حرارت برمی داریم، ۱۰ دقیقه بعد که خنک شد، آن را روی کیک می‌ریزیم و می‌گذاریم کیک حدود نیم ساعت با این لعاب بماند تا شیره درونش نفوذ کند.

می‌توانیم برای این لعاب فقط شکلات تلخ را آب کرده و خنک که شد روی کیک بریزیم.

منبع: سایت بیتوته

 

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 111674 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse