مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر -اِلأَربِعا ٣ ربيع الاول ١٤٣٩ - Wednesday November 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  19   بازدید    تاریخ درج مطلب  22/8/1396    
 
 
شیرینی هویج و بادام

پودر شكر       125 گرم

 هویج رنده كرده       2 عدد بزرگ

 زنجبیل تازه رنده كرده         1 قاشق چایخوری

 بادام خردكرده         150 گرم

آرد      300 گرم

نشاسته گندم          2 قاشق سوپخوری

بكینگ پودر     1 قاشق چایخوری

تخم مرغ        2 عدد

كره     125 گرم

پودر پسته      2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه شیرینی هویج و بادام:

پودر شكر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجبیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بكینگ پودر را الک كنید، در مركز آن حفره ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یكدیگر مخلوط سازید. آن گاه تخم مرغ و كره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.

اكنون چانه‌های كوچكی از خمیر درست كنید و آن‌ها را به شكل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یك از خمیرها بگذارید و لبه‌های هر یک را به هم بچسبانید.

اكنون خمیرهای آماده را در سینی چرب كرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك شیرینی را روی پنجره سیمی خنك سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.

منبع: سایت بیتوته

 

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 110598 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse