مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر -اِلأَحَّد ١ صفر ١٤٣٩ - Sunday October 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  34   بازدید    تاریخ درج مطلب  26/6/1396    
 
 
کدام قابلمه‌ها برای پخت و پز سالم‌تر هستند؟

این روزها خیلی‌ها علاقه‌مند شده‌اند همچون گذشته از قابلمه‌های سنتی استفاده کنند. در حالی که مشکل ورود املاح مس و روی به خوراک‌ها از قابلمه‌هایی که از جنس مس و روی هستند، وجود دارد و بهتر است به طور مداوم و طولانی‌مدتی از آنها استفاده نشود.

در مورد ماهیتابه‌های رژیمی نیز باید گفت از آنجا که پوشش داخلی این قابلمه‌ها از جنس تفلون است، در صورت ایجاد خراش در سطح قابلمه بهتر است آن را کنار بگذارید، چون در این صورت سلامت شما به خطر می‌افتد.

البته چون در این ماهیتابه‌ها بسته می‌شود، مقدار اکسیژن اطراف مواد غذایی کاهش می‌یابد و فشار داخل قابلمه بیشتر می‌شود. در چنین شرایطی زمان پخت کم می‌شود. اگر هم شعله گاز کم باشد خوراک حالت سرخ کرده مطلوبی پیدا می‌کند و نیازی به استفاده زیاد از روغن نیست. پس این ماهیتابه‌ها از این نظر برتری دارند که چربی کمتری به بدن می‌رسانند و سبب اضافه وزن و چاقی نمی‌شوند.

در مورد زودپز، آرام پز و بخارپز نیز باید گفت استفاده از زود پز برای تهیه تمام غذاها از انواع گوشت و مرغ گرفته تا سوپ و سبزیجات با توجه سرعت پخت و حفظ ویتامین‌های غذا می‌تواند مناسب باشد. آرام‌پز هم برای خانم‌های شاغل کاربرد دارد. بخارپز هم ما را به مصرف غذاهای سالم و بدون روغن تشویق می‌کند.

منبع: روزنامه جام جم

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 108549 -1 -1

تغذیه
بیماری ها
داروشناسی
سلامت جامعه
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse