مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور -اِلأَربِعا ٣٠ ذو القعده ١٤٣٨ - Wednesday August 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  17   بازدید    تاریخ درج مطلب  17/5/1396    
 
 
کیک با روکش شکلاتی

1 فنجان

1 فنجان

2 عدد

به مقدار لازم

2 فنجان

1 ق مربا خوری

4/1 ق مرباخوری

4/1 ق مربا خوری

60 گرم          خامه

شکر

نخم مرغ

وانیل

آرد سفید

بیکینگ پودر

جوش شیرین

نمک

شکلات شیری

طرز تهیه خامه

شکر و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده خوب می زنیمکلیه مواد خشک را با هم مخلوط کرده به مواد اولیه اضافه می کنیم شکلات را ابکرده به مواد اضافه می کنیم قالب مورد نظز را چرب کرده مخلوط را در ان می ریزیم و به مدت نیم ساعت در فر 370 درجه فارنهایت قرار داده تا بپزد پس از خنک شدن بر گردانده و زوی ان را زینت می دهیم بهترین نوع تزئین برای این کیک چون شکلاتی هست کرم کاکائو می باشد.

کرم کاکائو

خامه فرم گرفته شده 1 فنجان

تخم مرغ 2 عدد

شکر 2 قاشق سوپخوری

کاکائو 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

 تمام مواد را با هم مخلوط کرده با تخم مرغ می زنیم تا سفت شود در صورتی که مایل باشید از این نوع کرم می توانید وسط کیک بگذارید برای روی روکش من از پودر گردو و پسته استفاده کردم همین طور برای وسط.

منبع: سایت بیتوته

 

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 107295 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse