مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان -اِثَّلاثا ٣ صفر ١٤٣٩ - Tuesday October 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  92   بازدید    تاریخ درج مطلب  28/3/1396    
 
 
کلسیم در این مواد غذایی بسیار بالاست, آنها را میشناسید

گاهی اوقات برخی از افراد نسبت به لاکتوز موجود تر مواد لبنی حساسیت نشان می دهند بنابراین بهتر است از مواد غذایی که در مقاله به آن ها اشاره می کنیم استفاده کنند
۱. دانه های آفتابگردان
استفاده از دانه های آفتاب گردان به عنوان میان وعده علاوه بر این که از کلسیم بالایی برخوردار هستند، منبع مهمی از آنتی اکسیدان، ویتامین E و مس هستند که در سلامت گلبول های سفید خون نقش اساسی دارند.
۲. صدف دریایی


افرادی که نسبت به لاکتوز موجود در محصولات لبنی حساسیت دارند می توانند از صدف دریایی که از مقادیر بالای کلسیم برخوردار است، استفاده کنند.
۳. لوبیا سبز
مصرف لوبیا سبز به همراه روغن زیتون و پودر سیر باعث بالا بردن حس چشایی می شود، این نوع ماده غذایی از کلسیم، ویتامین C و فیبر برخوردار است که برای سلامت لازم و ضروری است.
۴. هویج
این عصاهای شعبده ی نارنجی نه تن ها باعث کاهش وزن در افراد می شود بلکه کلسیم موجود در آن به استخوان سازی کمک و از ایجاد تومور های سرطانی در بدن افراد جلوگیری می کند.
۵. انجیر
استفاده از انجیر به صورت تازه و یا خشک شده در انواع سالاد های غذایی می تواند کلسیم مورد نیاز بدن شما را تامین کند.
۶. کلم بروکلی
این سبزی سرعت پیشرفت بیماری در بدن را کاهش می دهد و به عنوان "خاموش کننده ی ژن سرطان" در بدن بکار برده می شود و به عنوان منبع بزرگی از کلسیم شناخته شده است.
۷. پرتغال
این میوه از خانواده مرکبات است و به دلیل مقادیر بالایی از ویتامین C و کلسیم برای سلامتی بدن توصیه می شود.
۸. بادام
تحقیقات نشان داده است که مصرف بادام قبل از ورزش کردن باعث سوزاندن چربی های اضافی بدن می شود، بادام به دلیل آنکه منبع غنی از فیبر است می تواند کلسترول خون را به حد تعادل برساند.
۹. کنجد
یک قاشق غذاخوری مصرف کنجد می تواند به اندازه ی یک لیوان شیر کلسیم به بدن برساند به همین خاطر افرادی که نسبت به مصرف شیر حساسیت دارند بهتر است از این دانه ها استفاده کنند.
۱۰. لوبیا چشم بلبلی
مصرف این نوع لوبیا به دلیل آنکه سرشار از کلسیم و پتاسیم است، خطر ابتلا به بیماری های قلبی، مغزی و پوکی استخوان را کاهش می دهد.
منبع:سایت خبرنگاران

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 105661 -1 -1

تغذیه
بیماری ها
داروشناسی
سلامت جامعه
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse