مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير -اِلأِثنين ١ شوال ١٤٣٨ - Monday June 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  24   بازدید    تاریخ درج مطلب  22/3/1396    
 
 
اسنک گیاهی

نان تست: یک عدد

گل کلم: نصف لیوان

قارچ: نصف لیوان

گوجه فرنگی: یک عدد

فلفل دلمه ای: نصف فلفل

پیاز سرخ شده: نصف قاشق

سس فرانسوی: یک قاشق غذاخوری

پنیر ورقه ای: 2 برش

نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر کاری: به مقدار لازم

آب لیمو ترش: نصف لیمو

روغن و کره: به میزان لازم

گل کلم را چند دقیقه بخارپز یا آبپز می کنیم به حدی که کاملا نرم نشود.

قارچ ها را اسلایس کرده و در روغن و کره ی داغ به همراه کمی نمک و آبلیمو و پودر کاری تفت می دهیم.

 فلفل دلمه ی اسلایس شده و پیاز داغ را اضافه می کنیم. گل کلم را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به همراه ادویه ها اضافه می کنیم و تفت مختصری می دهیم. شعله را خاموش کرده و سس را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.

 صفحات گریل ساندویچ ساز را با کره چرب کرده و دستگاه را روشن می کنیم تا داغ شود.

 یک ورقه پنیر روی نان گذاشته و از مواد رویش می ریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و دوباره نان را میگذاریم. سپس در دستگاه گریل می گذاریم و درب دستگاه را می بندیم تا آماده شود.

برای سرو، آن را به چهار قسمت مثلثی تقسیم و میل می کنیم.

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 105397 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse